Ne felejtsd el megadni a kosárban a törzsvásárlói kuponkódod, ami már az első vásárlásnál 5% kedvezményt jelent neked: schneider1

Kérdésed van? Hívj minket! +36-30/082-9768

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
3 604 Ft - 70 500 Ft
Ékszer anyaga
Kollekció
Pandora ékszer témája
Szín

Charm

Karácsonyi 2+1 promóció szabályzata

  1. 2023.11.28-tól 2023.12.11-ig minden vásárló, aki három Pandora terméket vásárol, a harmadik, legolcsóbbat ingyen kapja.
  2. A különleges ajánlat elérhető a webshopunkban és a Sopron Plaza 1. emeletén található üzletünkben.
  3. A promócióban minden PANDORA termék részt vesz, kivéve: 14 karátos arany kollekció, Disney 100 kollekció, limitált termékek, Unicef charm, Game of Thrones kollekció termékei, karkötők: 592453C00, 562731C00, 582731C00, nyakláncok: 392451C00, 362451C00, 382451C00, és egyéb kiegészítő termékek, szolgáltatások.
  4. A kedvezmény egy tranzakcióra vonatkozik.
  5.  A különleges ajánlatban megvásárolt termékek nem téríthetőek vissza.
  6. A tételek vissza nem téríthetősége, nem zárja ki a vásárlónak a törvény által biztosított reklamációhoz való jogát és a cserejogát. A promóció során vásárolt termékekkel kapcsolatban fellépő garanciális feltételekre vonatkozó esetekben az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú Korm. rendelet rendelkezései mérvadók.
  7. A különleges ajánlat keretei között megvásárolt termékek cserélhetők 2024. január 24-ig, amennyiben a vásárló bemutatja a vásárlást igazoló eredeti nyugtát. A visszaadott termék helyett azzal megegyező vagy magasabb árú termék választható (az esetlegesen felmerülő különbözet a vásárlót terheli). Csere során, ha az újonnan választott termék az eredeti ajánlatban nem választható, a vásárló a termék teljes árát köteles megfizetni további kedvezmény érvényesítése nélkül.
  8. A promóció más akciókkal, kedvezményekkel és egyéb ajándékokkal össze nem vonható.
  9. Az akció ideje alatt a megnövekedett rendelésszám miatt a feldolgozási és szállítási idő hosszabbodhat.

 

A Pandora charmok egyedülálló ékszerek, melyek széles választékban érhetők el. Találhatók közöttük szív alakúak, virágosak, állatok, csillagok és még sok más. Ezek a minőségi ékszerek ideális ajándékok születésnapokra, évfordulókra és különleges alkalmakra. Pandora charmokat nemesfémekből, például sterling ezüstből és 14 karátos aranyból készítik, így tartósak és gyönyörűek. Lapozz tovább, és nézd meg az összes charmunkat, amiben kifejezheted önmagad! Találd meg most a tökéletes, hozzád illő charmokat!


745termék
 
745termék

A Pandora charmok egy olyan világba nyújtanak bepillantást, ahol az ékszerek nem csupán díszítő tárgyak, hanem emlékezetes pillanatok, érzések és történetek hordozói is. Ezek az egyedi ékszerek számtalan típusban elérhetők, így könnyedén kifejezheted személyes stílusod és jelentéseit.

A Pandora charmok között megtalálhatók szív alakúak, melyek a szeretet és romantika szimbólumai. Virágos charmok, melyek frissességet és örömöt sugároznak. Állatmotívumok, amelyek az állatok iránti szeretetet fejezik ki, és csillagos égboltot ábrázoló charmok, melyek az álmok és vágyak világát idézik meg.

Az ajándékozás szempontjából a Pandora charmok rendkívül sokoldalúak. Ideálisak születésnapokra, évfordulókra, karácsonyra és esküvői ajándékokra is. Ezek az ékszerek nemcsak a párodnak, hanem barátoknak, családtagoknak vagy akár saját magadnak is kiváló ajándékok lehetnek. Az egyedi charmokkal személyes üzenetet közvetíthetsz, ami örök emléket hoz létre az ajándékot kapó számára.

A Pandora charmok minőségi anyagokból készülnek. A leggyakrabban használt anyagok a 925-ös tisztaságú sterling ezüst és a 14 karátos arany. Ezek az ékszerek nemcsak gyönyörűek, hanem tartósak is, és hosszú ideig megőrzik csillogásukat és szépségüket.

Válaszd a Pandora charmokat, ha egy olyan ajándékot keresel, amely stílusos, személyes és kifejezi az érzelmeid. Ezek az ékszerek egyúttal időtlen emlékeket is teremtenek, és mindenkinek örömet szereznek az élet fontos pillanataiban. Legyél részese a Pandora charmok varázslatának, és találd meg magad és szeretteid számára a tökéletes darabokat!