Ne felejtsd el megadni a kosárban a törzsvásárlói kuponkódod, ami már az első vásárlásnál 5% kedvezményt jelent neked: schneider1

Kérdésed van? Hívj minket! +36-30/082-9768 (H-P:9-17)

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
103 500 Ft - 224 900 Ft
Viselő szerint
Szíj anyaga
Vízállóság
Kijelzés típusa
Szerkezet

Zeppelin

Fedezd fel a Zeppelin órák eleganciáját! A Zeppelin márka hosszú története a minőség és a precizitás garanciája. Kínálatunkban találsz vintage, pilóta és modern stílusú órákat, amelyek minden alkalomra tökéletesek. A Zeppelin órák kiváló minőségű bőr és szövet szíjakkal készülnek.


27termék 127
27termék 127

Üdvözöllek a Zeppelin órák lenyűgöző világában, ahol a minőség, a design és az innováció találkozik. A Zeppelin márka története a POINTtec cég 1987-es megalakulásával kezdődött, de az első órájuk csak 2022-ben jelent meg. Nevét a léghajók úráról, a német grófról Ferdinand Graf von Zeppelinről kapta.

A Zeppelin órák egyedülállóan stílusosak és kiváló minőségűek. Az elegáns vintage óráktól a modern pilóta stílusú modellekig mindenki megtalálhatja a saját stílusának megfelelő órát. Az órák tervezése és kivitelezése minden részletre odafigyel, így garantálva a tartósságot és a precizitást.

A márka története és hagyományai azt sugallják, hogy a Zeppelin óra nemcsak egy időmérő eszköz, hanem egy stílusos kiegészítő is. Azoknak ajánlott, akik értékelik az eleganciát és az egyedi megjelenést. Az órák kiváló ajándékok, legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy bármilyen különleges alkalomról.

A Zeppelin órák kiváló minőségű szíjakból készülnek, hogy kényelmes és tartós viseletet biztosítsanak. A bőr szíjak elegánsak, a nemesfém szíjak időtlenek, míg a szövet szíjak modernek és praktikusak. Minden óra részletgazdag kidolgozása és a minőségi anyagok felhasználása biztosítja, hogy a viselője elégedett legyen.

A Zeppelin órák viselése több, mint időmérés. Az óra mindig emlékeztet rá, hogy az idő az értéked, és mindig stílusosan és precízen tartani az életedet. Fedezd fel a Zeppelin világát, és találd meg a neked leginkább illő órát, ami nemcsak a funkcionalitás, hanem az elegancia és a stílus szempontjából is tökéletes választás. A Zeppelin órák a minőség és a design szinonimái, és mindig megbízható társaid lesznek az életedben.