Ne felejtsd el megadni a kosárban a törzsvásárlói kuponkódod, ami már az első vásárlásnál 5% kedvezményt jelent neked: schneider1

Kérdésed van? Hívj minket! +36-30/082-9768 (H-P:9-17)

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
16 141 Ft - 317 291 Ft
Viselő szerint
Szíj anyaga
Garancia
Vízállóság
Kijelzés típusa
Óratok anyaga
Szerkezet

G-Shock

Fedezd fel a Casio G-Shock órák rendkívüli világát! Kínálatunkban találsz strapabíró, sportos és stílusos modelleket. Ajándékként tökéletes választás aktív embereknek, akiknek fontos az idő és a stílus. A Casio G-Shock órák erős anyagokból készülnek és rendelkeznek a legújabb technológiával, így a tartósság és funkcionalitás garantált. Ne hagyd ki az alábbi exkluzív G-Shock kollekció böngészését.


95termék
 
95termék

Üdvözöllek a Casio G-Shock órák lenyűgöző világában, ahol a funkcionalitás és a stílus egyesül. Kínálatunkban olyan órákat találsz, amelyek kiválóan passzolnak a mindennapi életedhez és az extrém kalandokhoz egyaránt.

A Casio G-Shock órák híresek strapabíróságukról és ellenálló képességükről. Ezek az órák a sportolók, katonák és extrém sportok szerelmesei számára készültek. Az ütésálló tok és a vízállóság révén bármilyen körülmények között megbízhatóan működnek. Továbbá, számtalan funkciót kínálnak, mint például stopper, világidő és GPS, amelyek megkönnyítik az életedet.

Az aktív életmódot élők számára a Casio G-Shock órák tökéletes választások. Ezek az órák nemcsak a funkcionalitásuk miatt kiválók, hanem az egyedi stílusuk miatt is. A szíjak különböző anyagokból készülnek, például műanyagból vagy szilikonból, és kényelmes viseletet biztosítanak a mindennapokban.

Az órák nemcsak kiváló funkciókat és strapabíróságot kínálnak, hanem stílust is. Az elegáns, sportos és modern designok minden alkalomra illenek. Az órák ajándékozása azoknak ajánlott, akik értékelik a minőséget és a technológiát, és akik aktív életmódot élnek. Legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy csak azért, hogy kifejezd az irántuk érzett tiszteletedet, a Casio G-Shock órák mindig értékes ajándékok.

A Casio G-Shock órák az időt és a stílust egyesítik, így bárhol és bármikor viselheted őket. Az óra viselése önbizalmat sugároz, és mindig emlékeztet rá, hogy az életed minden pillanata fontos és értékes. A Casio G-Shock világban való részvétel lehetővé teszi, hogy megtaláld a te életedhez leginkább illő órát, ami nemcsak a funkcionalitás, hanem a stílus és az egyediség szempontjából is tökéletes választás.