Ne felejtsd el megadni a kosárban a törzsvásárlói kuponkódod, ami már az első vásárlásnál 5% kedvezményt jelent neked: schneider1

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/082-9768

Esküvő

Örökre tervezve

 

Cégünk 1972 óta van jelen Sopron városának életében. A fél évszázados tradíció, a sikeres múlt és a modern kor sokrétű igényei köteleznek minket, hogy az általunk forgalmazott karikagyűrűk a legmagasabb szintű minőséggel, kiváló anyagokból készüljenek, ezáltal időtálló értéket képviseljenek. A karikagyűrű az összetartozás és az örök szerelem jelképe. Ahogy az Önök választása örökre szól, úgy az általunk kínált gyűrűk, az igaz szerelem szimbólumai is örökre készülnek, minőségükre extra hosszú, 10 éves garanciaidőt vállalunk.

Karikagyűrűt egy életre választunk, ezért fontos átgondolnunk néhány szempontot, hogy kiválaszthassuk a számunkra tökéletes gyűrűpárt:

Méret: A tökéletes karikagyűrű egyik legfontosabb ismérve a pontos méret, ami számos tényezőtől függ. Üzleteinkben kolléganőink segítségével könnyedén kiválaszthatják az ideális méretet! A katalógusban feltüntetett súlyok a gyűrű méretétől függően változhatnak.

Anyagok és színek: Az ékszerek 14 Karátos sárga-, rozé- és fehérarany precíz megmunkálásával készülnek, kérhetők brillkővel, cirkónia kővel, vagy akár kő nélkül. A katalógusban szereplő gyűrűk színei igény szerint változtathatók.

Fazon és stílus: Üzleteink karikagyűrű választéka gazdag és minden igényt kielégítő. Javasoljuk, hogy a párok olyan gyűrűt válasszanak, ami hűen tükrözi egyéniségüket és amit úgy éreznek, minden nap szívesen viselnének.

Felületi kezelések és megmunkálások: A gyűrűk kérhetők különböző felületi kezelésekkel (ródiummal, matt vagy fényes felülettel, szálhúzottan, gyémántvésetten stb.).

Gravírozás: Örök emlékül szolgál, ha a gyűrűbe beleírjuk a házastárs nevét vagy a nagy nap dátumát.

Törtarany beszámítás: sérült, megunt arany ékszerek beszámítására lehetőséget biztosítunk.

 

 

Üzleteinkben kellemes és kényelmes környezettel várjuk Önöket, ahol egy finom frissítő elfogyasztása mellett az ékszerek kiválasztása valódi élménnyé válik.

A személyes konzultáció időtartama alatt 100%-ban Önökre és az igényeikre figyelünk, ezért kérjük foglaljanak időpontot a +36 30 190 2508 vagy a bellovits.tamara@schneiderora.hu elérhetőségek egyikén.