Ne felejtsd el megadni a kosárban a törzsvásárlói kuponkódod, ami már az első vásárlásnál 5% kedvezményt jelent neked: schneider1

Kérdésed van? Hívj minket! +36-30/082-9768 (H-P:9-17)

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
13 500 Ft - 70 500 Ft
Ékszer anyaga
Méret
Karkötõ mérete
Kollekció
Karkötő típusa
Pandora ékszer témája
Szín

Karkötő

Fedezd fel a Pandora karkötők lenyűgöző választékát! Találsz közöttük egyszerű kígyólánc karkötőt, bőrszíjas és fonott darabokat, köves, gyöngyös és láncos termékeket, valamint karpereceket. Ajándékként tökéletes választás születésnapokra, barátoknak vagy bármely örömteli alkalomra. A Pandora karkötők kiváló minőségű anyagokból, mint például sterling ezüst vagy bőrből készülnek, így garantálva a tartósságot és a magas minőséget. Görgess tovább a karkötő kínálatunkhoz, hogy beszerezd a legújabb ékszeredet, amelyre gyűjtheted életed további emlékeit szimbolizáló charmokat!


516termék
 
516termék

Üdvözlünk a Pandora karkötők varázslatos világában, ahol az ékszerek egy kicsi történetet mesélnek el rólad. A kínálatban olyan sokféle karkötő található, hogy mindenki megtalálja a saját stílusához és személyiségéhez illőt, lehet az kígyólánc, karperec, köves, gyöngyös, bőrszíjas és láncos karkötő.

Az ajándékozás szempontjából a Pandora karkötők sokféle alkalomra tökéletesek. Születésnapok, baráti találkozók, vagy akár egy egyszerű meglepetés – mindegyik karkötő személyességet és örömteli pillanatot hoz az életedbe. A párok és barátok közötti kapcsolat mélyítésére pedig a szív záras karkötők kiváló választások lehetnek.

A Pandora karkötők anyaga a legmagasabb minőségű. A karkötők készülhetnek 925-ös tisztaságú sterling ezüstből vagy prémium minőségű bőrből, amely tartós és kényelmes viselést biztosít. Nemcsak ékszereket vásárolsz, hanem olyan történeteket és élményeket is, amelyek örökre veled maradnak.

A Pandora karkötők egyedülálló módon fejezik ki az egyéni stílust és érzéseket. Minden egyes karkötő és a rajta szereplő egyedi, általad összeválogatott charmok kicsi emlékdarabként szolgálnak, és segítenek kiemelni személyiségedet és stílusodat valamint emlékeztetnek életed fontosabb pillanataira. Az ékszerek stílusa, minősége és jelentősége magabiztosságot sugároz, és minden pillanatot különlegessé tesz. Az ékszerek azért jók, mert nem csak díszítő tárgyak, hanem örökség is, amely emlékeztet rá, hogy milyen különleges vagy. Legyél részese a Pandora világának, és válaszd az életedhez leginkább illő karkötőt, amely mindig melletted lesz, és emlékeztet rá, hogy te vagy a saját történeted főszereplője.