Ne felejtsd el megadni a kosárban a törzsvásárlói kuponkódod, ami már az első vásárlásnál 5% kedvezményt jelent neked: schneider1

Kérdésed van? Hívj minket! +36-30/082-9768 (H-P:9-17)

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
5 500 Ft - 63 800 Ft
Ékszer anyaga
Méret
Kollekció
Gyűrű típusa
Pandora ékszer témája
Szín

Gyűrű

Fedezd fel a Pandora gyűrűk lenyűgöző kínálatát! Találsz közöttük elegáns, gyöngyös és kő díszítésű gyűrűket is. Ajándékként tökéletes választás születésnapokra, jegyeseknek vagy bármely fontos pillanatra. Pandora gyűrűk nemesfémekből készülnek, mint az ezüst és az arany, garantálva a minőséget és tartósságot. Lapozz tovább, és fedezd meg Pandora gyűrűinket, hogy mindig ragyogjon a kezed!


1048termék
 
1048termék

Üdvözlünk a Pandora gyűrűk varázslatos világában, ahol minden ékszer egy történet kezdete, és ahol a szépség és a minőség találkozik. A kínálatunkban olyan sokféle gyűrű megtalálható, hogy biztosan mindenki talál a saját stílusához és életének fontosabb pillanataihoz illőt.

A gyöngyös gyűrűk nőiességet és eleganciát sugároznak. Ezek a finom és időtlen darabok tökéletesen kiegészítenek bármilyen öltözéket, legyen az hétköznapi vagy különleges alkalomra szánt.
A kő díszítésű gyűrűk csillogó kincsekké változtatják a kezed. Ezek a gyűrűk minden pillanatot különlegessé tesznek és a figyelem középpontjába állítják viselőjüket.
Az egyszerű és letisztult csepp alakú gyűrűk időtlen szépséget hordoznak, és a minimalizmus híveinek tökéletes választások.

Ami az ajándékozást illeti, a Pandora gyűrűk bármilyen alkalomra és bárkinek tökéletesek. Születésnapok, évfordulók, vagy egy egyszerű meglepetés – mindegyik gyűrű egy kis varázslatot hoz a napodba. Eljegyzésre vagy házassági évfordulókra ajándékozva pedig mélyebb jelentéssel bírnak, szimbolizálva a hűséget és örök szerelmet.

A Pandora gyűrűk anyaga a legmagasabb minőségű. A gyűrűk 925-ös tisztaságú sterling ezüstből vagy 14 karátos aranyból készülnek, ami tartósságot és gyönyörű megjelenést garantál. Nemcsak gyűrűket vásárolsz, hanem időtlen emlékeket is, amelyek életed fontos pillanatait őrzik meg.

A Pandora gyűrűk nemcsak ékszerek, hanem örökség is. Viselésükkel önmagadat és emlékeidet hordozod minden nap. A stílus, minőség és jelentőség, amit ezek a gyűrűk képviselnek, magabiztosságot és eleganciát sugároznak. Minden Pandora gyűrű egy kis luxus, amit megérdemelsz, és amely mindig emlékeztet rá, hogy különleges vagy. Legyél részese a Pandora világának, és találd meg az életedhez illő gyűrűt, ami mindig melletted lesz, és emlékeztet rá, hogy mennyire fontos vagy.