Ne felejtsd el megadni a kosárban a törzsvásárlói kuponkódod, ami már az első vásárlásnál 5% kedvezményt jelent neked: schneider1

Kérdésed van? Hívj minket! +36-30/082-9768 (H-P:9-17)

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
5 943 Ft - 63 641 Ft
Viselő szerint
Szíj anyaga
Vízállóság
Kijelzés típusa
Óratok anyaga

Retro

Ismerd meg a Casio Retro órák időtlen stílusát! Kínálatunkban találsz klasszikus, retró dizájnú órákat, melyek visszahozzák az emlékeket a múltból. Ajándékként tökéletes választás minden korosztálynak, akik értékelik az eleganciát és a nosztalgiát. A Casio Retro órák könnyű műanyag vagy fém szíjjal készülnek, ami kényelmes viseletet biztosít. Fedezd fel a Retro óráinkat, és görgess lejjebb!


72termék 172
72termék 172

Üdvözöllek a Casio Retro órák nosztalgikus világában, ahol az elegancia és a múlt divatja összeolvad. A kínálatunkban olyan órákat találsz, amelyek visszarepítenek az időben, miközben stílusosan és modern módon szolgálják ki az igényeidet.

A retró dolgok használata mindig is az elegancia és a nosztalgia jelképe volt. A Casio Retro órák egyedülálló retró dizájnnal rendelkeznek, amelyek visszaidézik az 1980-as évek stílusát. Ezek az órák nemcsak a múlt iránti szeretetet fejezik ki, hanem a stílus és az egyediség szempontjából is kivételesek.

Az órák ajándékozása számos alkalomra kiváló választás. Akár születésnap, évforduló vagy a nosztalgia iránti rajongás kifejezése, a Casio Retro órák mindig örömet okoznak. Azoknak ajánlott, akik szeretik a retró stílust, és értékelik az időtlen eleganciát.

A Casio Retro órák könnyű műanyag szíjjal készülnek, amelyek kényelmesek és praktikusak a mindennapi viselet során. Az egyszerű és strapabíró dizájn lehetővé teszi, hogy az órát bármilyen helyzetben viselhesd.

A retró dolgok használata egy olyan élmény, amely visszarepít az időben, és nosztalgiát ébreszt. A Casio Retro órák egyesítik a múlt divatját és a modern funkcionalitást, így mindig stílusosak és hasznosak. Az óra viselése önbizalmat sugároz, és emlékeztet rá, hogy az idő az értéked, és minden pillanatot értékelj. Legyél részese a Casio Retro világának, és találd meg a te életedhez leginkább illő órát, ami nemcsak a funkcionalitás, hanem az egyediség és a stílus szempontjából is tökéletes választás.